A promócióban résztvevő Tondach tetőcserepek:

Tondach Twist

Tondach Inspira

Tondach Bolero

Tondach Tangó Plus

Tondach Rumba

Bármelyik stílust is kedveli, kínálatunkban biztosan megtalálja az Ön számára ideális formát! Ismerje meg Tondach tetőcserepeinket, amelyek széles szín- és formaválasztékban elérhetőek és garantálják az időtálló szépséget, ráadásul XXL méretüknek köszönhetően további előnyökkel is rendelkeznek. 

FusionColor felületkezelés 

A FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok – a több mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során – fuzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a Nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

FusionProtect felületkezelés 

A FusionProtect felület gondoskodik a különleges és időtálló szépségről. A szín és a külső védelem a több mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során fuzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának és a saveróziónak, így a tető szép marad egy életen át.

Nézze meg videónkat a FusionProtect felületkezelésről!

Miért válasszak Tondach kerámia tetőcserepet?

  • 100%-ban természetes anyag
  • Megfelelő védelem minden időben (viharok, jégeső, havazás, hófúvás, kánikula stb.)
  • Hosszú élettartam, értékmegőrzés generációkon át.
  • Optimális súly és méret, kiváló mechanikai szilárdság
  • Fusion technológia: az 1000 °C feletti égetés során az agyag és a szín kémiailag egyesül, vagyis fuzionál
  • Fagyálló, saválló, lúgálló (pl. savas eső, madárpiszok)